Co na grilla, czyli krótka opowieść o krewetkach.
Pasta al limone, czyli makaron z sosem cytrynowym.
Cudowna sałatka z truskawkami, szparagami i kozim serem.
Chłodnik z botwinki z truskawkami. Genialne połączenie smaków.
MORSKA POTRAWKA W TAJSKIM STYLU. DANIE DLA LENIWYCH.
Pławiłam się w luksusie – krótka opowieść o Gwieździe Morza Resort SPA&Sport
Kremowy żurek jabłkowo-chrzanowy, czyli coś innego na Wielkanoc.
Zupa rybna na sposób tajski
Harira – marokańska królowa!
Bulgogi – koreański street food
Zakochany w Azji – Smaki Bartosza “Snecza” Dębskiego.
Makaronowa zapiekanka zero waste.
TORTIZZA – meksykańska wariacja na temat pizzy
Zupa cebulowa z czerwonej cebuli
Francja elegancja,              czyli z wizytą u Arkadiusza Onascha w Winnym Gronie.
orgazmiczny “deser masturbantki”
Filet ze śledzia/brunoise        z buraków wg przepisu Arkadiusza Wejera.
Ryba po sezonie i mój pierwszy wywiad z cyklu “Smaki…”
Czy w Danii można dobrze zjeść? Przepis na duńską kanapkę.
Pasta krewetkowa