Zakochany w Azji – Smaki Bartosza „Snecza” Dębskiego.
Makaronowa zapiekanka zero waste.
TORTIZZA – meksykańska wariacja na temat pizzy
Zupa cebulowa z czerwonej cebuli
Francja elegancja,              czyli z wizytą u Arkadiusza Onascha w Winnym Gronie.
orgazmiczny „deser masturbantki”
Filet ze śledzia/brunoise        z buraków wg przepisu Arkadiusza Wejera.
Ryba po sezonie i mój pierwszy wywiad z cyklu „Smaki…”
Czy w Danii można dobrze zjeść? Przepis na duńską kanapkę.
Pasta krewetkowa
KULINARNE PODSUMOWANIE 2018 ROKU I TRENDY NA ROK 2019
Salmon Wellington – łosoś w cieście francuskim
Zimowa zupa klopsikowo – porowa
Saganaki – grecka przystawka
Risalamande by Ola i Per
Zupa ogórkowa z wędzoną makrelą
Azjatycka sałatka z polskich ogórków
Śladami Güntera Grassa – smaki Gdańska
Šúľance z makiem, czyli kopytka na słodko
Domowy kisiel truskawkowy