Pławiłam się w luksusie – krótka opowieść o Gwieździe Morza Resort SPA&Sport
Kremowy żurek jabłkowo-chrzanowy, czyli coś innego na Wielkanoc.
Zupa rybna na sposób tajski
Harira – marokańska królowa!
Bulgogi – koreański street food
Zakochany w Azji – Smaki Bartosza „Snecza” Dębskiego.
Makaronowa zapiekanka zero waste.
TORTIZZA – meksykańska wariacja na temat pizzy
Zupa cebulowa z czerwonej cebuli
Francja elegancja,              czyli z wizytą u Arkadiusza Onascha w Winnym Gronie.
orgazmiczny „deser masturbantki”
Filet ze śledzia/brunoise        z buraków wg przepisu Arkadiusza Wejera.
Ryba po sezonie i mój pierwszy wywiad z cyklu „Smaki…”
Czy w Danii można dobrze zjeść? Przepis na duńską kanapkę.
Pasta krewetkowa
KULINARNE PODSUMOWANIE 2018 ROKU I TRENDY NA ROK 2019
Salmon Wellington – łosoś w cieście francuskim
Zimowa zupa klopsikowo – porowa
Saganaki – grecka przystawka
Risalamande by Ola i Per