NA TROPIE DOBRYCH SMAKÓW. WIZYTA W JASTNYM DWORZE.
KREM  BURAKA ZAMIAST BARSZCZU.
Makaron udon z warzywami w sosie orzechowym
Rigatoni z wędzonym węgorzem w śmietanowym sosie curry.
Sałatka z nutą nostalgii- hit lat 90.
Szybki i pyszny cebularz
FAKTY I MITY O MLEKU. Część 2. ostatnia.
Fakty i mity o mleku. Mit Pierwszy.
Salmorejo – prawdopodobnie najlepszy chłodnik na świecie.
Placuszki ziemniaczane z kawiorem z pstrąga, czyli odrobina luksusu w mojej małej kuchni.
Co na grilla, czyli krótka opowieść o krewetkach.
Pasta al limone, czyli makaron z sosem cytrynowym.
Cudowna sałatka z truskawkami, szparagami i kozim serem.
Chłodnik z botwinki z truskawkami. Genialne połączenie smaków.
MORSKA POTRAWKA W TAJSKIM STYLU. DANIE DLA LENIWYCH.
Pławiłam się w luksusie – krótka opowieść o Gwieździe Morza Resort SPA&Sport
Kremowy żurek jabłkowo-chrzanowy, czyli coś innego na Wielkanoc.
Zupa rybna na sposób tajski
Harira – marokańska królowa!
Bulgogi – koreański street food